Lindsey Nicholson hankki 32F-koon silikonirinnat – mauttoman suuret?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa silikonirintojen koot lähtivät viitisen vuotta sitten rajuun kasvuun, kunnes valtavista rinnoista tuli lopulta epätrendikkäät. Monet julkkiskaunottaret ovat sittemmin poistaneet silikonit kokonaan tai vaihtaneet ne pienempiin, mutta moni B-luokan julkkisnaisista kasvattaa yhä poveaan.

Eräs heistä on MTV-viihdekanavan 16 and Pregnant -realitysarjasta tunnetuksi tullut Lindsey Nicholson, tyttönimeltään Lindsey Harrison, joka on nyt paisuttanut rintojaan keinotekoisesti jopa mauttoman kokoisiksi.

Nykyisin 21-vuotiaan neitokaisen uusi povi on nimittäin nyt kokoa 32F. Muutos on dramaattinen, sillä teini-ikäisenä hänellä oli A-kupin rinnat. Rintojen operoinnista vastasi Michael ”Dr Miami” Salzhauer. Nyt Lindsey kuvattiin nauttimassa rantalomasta Texasissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash