Mark Zuckerbergin Twitter ja Pinterest -tilit hakkeroitiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sadat miljoonat LinkedIn-käyttäjät joutuivat toukokuussa tietomurron uhriksi, kun hakkerit paljastivat palvelun salasanoja verkossa. Nyt hakkeroinnin kohteeksi on joutunut Facebookin perustaja Mark Zuckerberg.

Hakkerit iskivät Zuckerbergin Twitter ja Pinterest-tileille viikonlopun aikana, kertoo New York Daily News -lehti. OurMine-nimeä käyttävä hakkeriryhmä väitti löytäneensä Facebookin perustajan salasanan toukokuussa verkkoon vuodettujen 117 miljoonan LinkedIn-tunnuksen joukosta.

OurMine kertoo Mark Zuckerbergin salasana olleen niinkin yksinkertainen, kuin ”dadada”. Hakkeriryhmä väitti sittemmin jo poistetussa twiitissä murtautuneensa myös Zuckerbergin Instagram-tilille, mutta kuvapalvelun omistava Facebook on kiistänyt väitteen.