Tamperelaiset panivat moottoripyörän moottorin hydraulipuristimeen – vain metalliromua jäi jäljelle!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moottoripyöräkypärät valmistetaan koviakin iskuja kestäviksi, mutta aivan tuhoutumattomia nekään eivät ole. Tämä selviää maailmanlaajuista suosiota keränneen tamperelaisen Youtube-kanavan, Hydraulic Press Channelin tuoreella videolla.

Videolla hydraulipuristimen käsittelyyn päätyy ensin moottoripyörän nelitahtimoottori. Käynnissä olevasta moottorista ei ole juurikaan vastusta puristimen hurjalle voimalle.

Seuraavaksi hydraulipuristinta kokeillaan moottoripyöräkypärään, jonka sisälle on asetettu vesimeloni. Myös kypärä sisältöineen menee helposti murskaksi puristimen alla. Aivan tällaisiin tilanteisiin moottoripyöräkypäriä ei tosin tietenkään ole edes suunniteltu.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat