Päiväunia rakastavan unelma – torkkubaari Dubaissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kiireisen päivän keskellä ja tärkeiden palavereiden välissä moni saattaa tuntea kaipaavansa pientä taukoa. Noin puoli tuntia kestävät torkut voivat tuoda juuri sopivasti lisää virtaa, mikä on toiminut erään Dubaihin pystytetyn torkkubaarin idean äitinä.

Dubaissa on ollut koko maaliskuun ajan auki Nap Bar -niminen taideinstallaatio, joka voisi varmasti monien kävijöiden mielestä olla jatkuva ja toimiva konsepti pidemmäksikin ajaksi. Nap Bar -niminen tila on torkkubaari, jossa kävijät voivat asettua mukavasti makuulle ja torkahtaa hetkeksi.

Nap Bar on auki vielä maaliskuun loppuun saakka. Torkkubaarissa vierailevat saavat oman makuupaikan, tyynyn ja viltin, jotka auttavat heitä nukahtamaan mukavaan asentoon lämpimän peiton alle kiireisen päivän keskellä. Nap Bar tarjoaa mukavat nukahtamistilat esimerkiksi ruokalepoa kaipaaville lounastauon päätteeksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat