Ryöstäjät iskivät väärään ravintolaan – ammattisotilaat hoitelivat sairaalakuntoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu ajoittain tietoja tapauksista, joissa rikolliset ovat saaneet ansionsa mukaan. Tällä kertaa Ranskassa kaksi aseistettua ryöstäjää valitsi sunnuntaina kohteekseen ravintolan, jossa oli samaan aikaan sattumalta asiakkaana peräti 11 erikoisjoukkojen ammattisotilasta.

Itä-Ranskassa Ecole-Valentinissa sijaitsevassa McDonald’sissa ryöstäjät aloittivat ryöstönsä ampumalla aseella kattoon, jolloin paikalla olleet sotilaat huomasivat tilanteen vakavuuden. Tapauksesta uutisoineen The Local -lehden mukaan sunnuntaina sattunut välikohtaus päättyi hieman toisin kuin ryöstäjät olivat suunnitelleet.

Ryöstäjät saivat hoitaa varsinaisen ryöstämisen rauhassa, mutta sen jälkeen sotilaat ryhtyivät toimeen. Lehden mukaan sotilaat tulivat väliin, kun toinen ryöstäjistä kompastui, mutta kompastumisen syytä ei kerrottu. Molemmat ryöstäjät saivat lopulta ambulanssikyydin sairaalahoitoon, sillä toista miehistä ammuttiin vatsaan ja toinen selvisi pelkällä pahoinpitelyllä.