Fanit villiintyivät – Timbaland ja Justin Timberlake jälleen yhteistyössä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Musiikkituottaja ja sanoittaja Timbaland on saanut faninsa villiintymään julkaisemalla sosiaalisessa mediassa viime viikkoina kuvia studioltaan. Niiden perusteella mies nimittäin näyttäisi viettävän paljon aikaa poptähti Justin Timberlaken kanssa.

Tähtien vieraileminen studiolla tarkoittanee sitä, että he ovat työstämässä yhdessä uutta musiikkia. Timbalandin ja Timberlaken yhteistyön hedelmiä ovat muun muassa hittikappaleet Cry Me a River, SexyBack ja Mirrors.

Huhut yhteisistä kappaleista ovat saaneet monet faneista sekoamaan ilosta. Metro-lehden mukaan Timberlake on viihtynyt myös tuottaja-laulaja Pharrellin seurassa studiomaisessa ympäristössä. Justin on nimittäin siitäkin julkaissut vihjailevaa todisteaineistoa Instagramissa.

My brother from another mother…

Kuva, jonka Timbo the King (@timbaland) julkaisi

?

Kuva, jonka Timbo the King (@timbaland) julkaisi

Currently…

Kuva, jonka Justin Timberlake (@justintimberlake) julkaisi