Poptähti väittää tosissaan: ”Harrastin seksiä kummituksen kanssa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Whitney Houstonin ex-mies Bobby Brown on hämmentänyt ihmisiä antamallaan televisiohaastattelulla. Mies kertoo kummituksen harrastaneen seksiä hänen kanssaan. Hän oli ollut selvinpäin. Brown kertoo taannoin ostaneensa kartanon Georgiasta.

Kyseessä on miehen mukaan erittäin pelottava paikka. Kerran mies kertoi heränneensä siellä keskellä yötä, koska haamuolento ratsasti eroottisesti hänen päällään. Mies ei kertonut enempää yksityiskohtia 20/20-televisio-ohjelman haastattelussa, mutta vakuutti, että hän ei ollut päihteiden vaikutuksen alaisena.

Laulaja Bobby Brownilla on todettu historian aikana mielenterveyshäiriöitä ja päihdeongelmia. Kyseessä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun ihmiset väittävät harrastaneensa seksiä henkien kanssa. Vuonna 2014 ukrainalaissyntyinen näyttelijä Natasha Blasick kertoi rakastelleensa kummituksen kanssa intohimoisesti.