Hirven vasa löysi pihalta kastelulaitteen – rajatonta riemua!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nurmikoille asetettavista sadetinjärjestelmien virkistävät vesisuihkut tarjoavat helteisinä kesäpäivinä riemua niin lapsille kuin lapsenmielisillekin. Tuoreen videon perusteella niistä innostuvat ihmislasten lisäksi myös eläinten poikaset.

Youtuben Dude Like Hella -kanavalla jaetulla Alaskassa asuvan Cory Williamsin kodin pihalle on ilmestynyt hirviperhe. Hirviperheen vasa innostuu nurmikolla olevasta kastelulaitteesta, ja päättää muuttaa kodin pihan henkilökohtaiseksi vesipuistokseen.

Vasan riemulla ei tunnu olevan rajoja sen juoksennellessa sadetinjärjestelmän ympärillä. Pian se tajuaa, kuinka hauskaa märällä nurmikolla liukuminen on. Cory Williamsin mukaan hän tiesi hirvien vasojen rakastavan kastelulaitteita, mutta ei arvannut kuinka paljon hupia sellaisesta voisi irrota eläimelle.