Humalaisen aivopieru – ulosti itsepalvelukassaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Epävakaassa mielentilassa sekoilevat ihmiset tuottavat paljon nauruntyrskähdyksiä nettiuutisten lukijoille. Yksi heistä on Yhdysvaltojen Cincinnatissa asuva 23-vuotias Colin Murphy, joka aiheutti hämmennystä ruokakaupassa käydessään.

Murphy oli vieraillut Hyde Parkissa sijaitsevassa Kroger-päivittäistavarakaupassa viime sunnuntaina. Silminnähden humalainen herra oli ensin stripannut itsensä ilkosen alasti myymälätyöntekijän edessä. Tämä oli vasta alkusoittoa.

Sekava Murphy käveli alastomana itsepalvelukassan eteen ja ulosti sen päälle. Poliisit pidättivät miehen ja nyt häntä syytetään siveettömyydestä ja häiriökäyttäytymisestä. Poliisit mainitsivat raportissaan, että Murphy haisi vahvasti alkoholilta ja hänen puheensa oli epäselvää, Cincinnati-lehti uutisoi.