Näyttelijäkaunotar metalliyhtyeen laulajana – tuskin tunnistat kuvista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär ja muusikko Juliette Lewis julkaisi taannoin Instagramissa lomakuvia, joissa hän poseerasi pelkissä bikineissä. Timmi vartalo oli kadehdittavan hyvässä kunnossa ja neitokaisen olemus sai ikätoverit hieraisemaan silmiään. Nyt hän on mennyt ääripäästä toiseen.

Neitokainen kuvattiin eilen konsertoimassa Italian Milanossa. Hänen yhtyeensä Juliette and The Licks nousi lavalle monille suomalaisillekin yhtyeille tutussa Magnoliassa. Tietämättä Lewisin historiaa kovin moni tuskin olisi yhdistänyt häntä rauhalliseen ja kuvankauniiseen näyttelijättäreen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat