Kourtney Kardashianilla valtava kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kourtney Kardashian julkaisi itsestään taannoi Instagram-tililleen viekottelevan kuvan, jossa hän toivotti seuraajilleen hyvää yötä. Kuvassa kaunottarella on osaksi läpikuultava yläosa, jonka vuoksi nainen vilautti osan toisesta nännistään. Sittemmin rohkeat asut ovat saaneet jatkoa.

Eilen Kourtney kuvattiin Lontoossa, jossa hän osallistui julkkisjuhliin. Hän oli pukeutunut erittäin syvällä kaula-aukolla varustettuun tummanpunaiseen cocktail-mekkoon.

Kourtey nauttii nykyisin sinkkuelämästään ja hänen exänsä Scott Disick näyttäisi hyväksyvän sen täysin. Disick kommentoi US Weekly -sivustolle Kourtneyn rohkeaa kuvaa näin: ”Antaa palaa tyttö! Tiedän kolme lasta, joista tuli täydellisiä enkeleitä noiden nännien ansiosta”.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash