Lapset leikkivät mutalammikossa – tätä liian moni vanhempi kammoksuu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Liian puhdas yhteiskunta on aiheuttanut monenlaisia ongelmia, kun esimerkiksi allergiat ovat lisääntyneet rajusti. Monet vanhemmat pitävät lapsistaan liian hyvää huolta, jolloin kontaktit luontoon ja eläimiin jäävät hyvin pieneen rooliin varhaislapsuudessa. Se ei ole terveellistä.

Monet tutkimukset ovat vahvistaneet, että lemmikki perheessä tuo perheen lapsille paremman vastustuskyvyn. Saman tekee myös leikkiminen luonnossa, jossa erinäisiä luonnontuotteita päätyy vääjäämättä myös lapsen suuhun ja tuottaa heille samalla parempaa vastustuskykyä.

Nyt verkossa leviää hauska esimerkki siitä, mistä liian moni lapsi jää nykyisin kokonaan paitsi. Mutalammikossa leikkiminen on nimittäin paitsi hauskaa myös terveellistä. Vaikka monien vanhempien onkin sitä joskus mahdoton uskoa. Video on katsottu jo yli 15 miljoonaa kertaa.