Lentävä silmäsairaala esiteltiin – Cindy Crawford toimii kummina

Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomia kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi rankattu entinen supermalli Cindy Crawford on esitellyt lehdistölle lentävän silmäsairaalan. 50-vuotias supermalli julkisti kansainvälisen Orbis-järjestön tuoreimman lippulaivan, joka on maailman ensimmäinen täysin varusteltu lentävä silmäsairaala ja koulutuskeskus.

Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä esitellyn lentokoneen mukana kulkee vuoroissa yhteensä noin 400 vapaaehtoisen joukko, joka koostuu muun muassa lääkäreistä, sairaanhoitajista ja muista terveydenhuollon ammattilaisista.

Tarkoituksena on lennättää apua silmäsairauksiin potilaiden luokse kaukaisiin paikkoihin. Lentokoneen myötä apua voidaan antaa merkittävästi suuremmalle joukolle kuin aiemmin, Orbis Internationalin toimitusjohtaja Bob Ranck kertoi. Silmäsairaalan toiminnan lisäksi lentokoneessa on 46-paikkainen luokkahuone laitteineen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash