Michelle Hunziker upea näky bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläismalli Michelle Hunziker on tullut tänä vuonna tutuksi monille, jotka eivät ole aiemmin hänestä kuulleet. Kahden lapsen äiti on nimittäin nähty viime aikoina poikkeuksellisen usein paparazzien taltioimissa lomakuvissa. Parhaillaan hän lomailee perheensä kanssa Italiassa.

Michelle on kuvattu viime päivinä lähes päivittäin paparazzikuviin, kun hän on nauttinut rantalomasta yhdessä perheensä kanssa. Eilen hän vietti aurinkoista päivää rannalla tyttäriensä Solen ja Celesten kanssa Forte dei Marmissa. Paparazzien huomion vei mallikaunottaren upea bikinivartalo.

Sveitsiläinen Michelle Hunziker on tunnettu malli, laulaja, näyttelijä ja televisiokasvo. Hän tuli tunnetuksi vuonna 1996 saatuaan kiinnityksen I Cervelloni -televisiosarjan juontajaksi. Varsinaisen läpimurtonsa kaunotar teki avioiduttuaan supersuositun laulaja Eros Ramazottin kanssa vuonna 1998. Avioliitto kesti vain neljä vuotta ja siitä syntyi tytär Aurora. Michelle on julkaissut laulajana myös englanninkielisen Lole-nimisen albumin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash