Toimintaelokuvan kuvaukset – autoja putoilee talon ikkunasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Voisi helposti kuvitella, että elokuvien massiiviset toimintakohtaukset toteutetaan nykyään suurilta osin tietokonetehosteiden avulla. Näin ei kuitenkaan aina ole, kuten Fast and Furious -elokuvasarjan tuoreen osan kuvauspaikalta peräisin oleva video paljastaa.

Twitter-käyttäjä Justin Kingin videolla nähdään, kuinka neljä henkilöautoa tippuu kerrostalon ikkunoista alas kadulle Fast and Furious 8 -elokuvan kuvauksissa. Autot synnyttävät maahan osuessaan valtavan räjähdyksen helikopterin lentäessä yläpuolella.

– Fast and Furious 8 -elokuvaa kuvataan Clevelandissa. Kuvittele jos et tietäisi asiasta, ja näkisit yhtäkkiä tämän, Justin King kirjoittaa.

Fast and Furious 8 saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa huhtikuussa 2017. Sarjan vakiokasvojen, Vin Dieselin, Dwayne Johnsonin ja Michael Rodriguezin lisäksi elokuvassa ovat mukana muun muassa Charlize Theron, Scott Eastwood ja Kurt Russell.