Top Gearin paluufloppi kiteytyi – ex-juontajan pahvilaatikkovideolle paremmat arvostelut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin autoalan televisio-ohjelma Top Gear joutui taannoin skandaalin keskiöön, kun sen juontajakolmikon Jeremy Clarkson sai potkut hänen lyötyään ohjelman tuottajaa. Sittemmin ohjelman koko juontajakolmikko lähti talosta. BBC keräsi ohjelmalle uuden tiimin, mutta paluu ei ole ollut odotetunlainen menestys.

Nyt Top Gearin entinen kolmikko Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond on osoittaneet olevansa edelleen valtavan suosittuja. Se kävi selväksi viimeistään nyt, kun Clarkson julkaisi verkossa videon, jossa hän kokoaa pahvilaatikkoa.

Clarksonin videon tuotantokustannukset olivat pyöreät nolla euroa, mutta silti se on saanut kriitikoilta paremmat arvostelut kuin Top Gearin paluu. Auto-ohjelman ensimmäinen jakso nimittäin sai katsojilta tyrmäävät arvostelut kautta linjan. Monet katsojat vaativat ohjelman alkuperäistä kolmikkoa takaisin.