Tulva yllätti autoilijan Lontoossa – auto ajoi suoraan veteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Äkkinäiset tulvat ovat koetelleet Lontoon asukkaita viime päivinä. Kovien sateiden myötä monet kaupungin autoteistä ovat peittyneet kokonaan veden alle. Youtuben Viralhog-kanavalla jaetulla videolla päästään todistamaan Wallington High Streetillä 7. kesäkuuta tapahtunutta onnettomuutta.

Auton kuljettaja aliarvioi veden syvyyden, ja ajaa ajoneuvonsa suoraan tulvan keskelle.

Lontoon lisäksi äkkinäiset tulvat ovat koetelleet viime päivinä myös Yhdysvaltojen Teksasia. Uutisoimme taannoin videosta, jossa rajut tulvat vievät jeepin mukanaan sivustakatsojien seuratessa tilannetta vierestä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat