Adriana Liman iltapuvun yläosa valahti – tarkoituksella?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Adriana Lima on tehnyt viime kuukausina pitkän tauon jälkeen tuloaan mallimaailman kärkikaartiin, kun hän on saanut runsaasti uusia työtarjouksia. Parhaillaan hän poseeraa esimerkiksi Calzadonia-bikinimerkin upeissa mallikuvissa.

Eilen Adrianan osallistui Hearst Magazine -lehden järjestämään Fragrance Foundation Awards -gaalailtaan New Yorkissa. Liman iltapuku näytti merkilliseltä hänen saapuessaan paikalle, sillä sen yläosa oli valahtanut alas paljastaen alla olleet rintaliivit. Vaikka kuvien perusteella voisi kuvitella, että kyse olisi vahingosta, niin todennäköisesti kyseessä oli mainostempaus.

Vuodesta 2000 Victoria’s Secretin mallina työskennellyt 34-vuotias Adriana Lima toimi vuosina 2003 ja 2009 myös Maybelline -kosmetiikkasarjan mainoskasvona. Hänellä on kaksi lasta, Sienna ja Valentina, urheilijamiehensä Marko Jaricin kanssa. Kaunotar on ollut naimisissa vuodesta 2009 lähtien serbialaisen koripallotähden kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash