Beyoncen entistä uhkeampana konsertissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Beyonce julkaisi huhtikuussa Lemonade-nimeä kantavan kuudennen albuminsa. Levyn ilmestymistä mainostettiin etukäteen ainoastaan lyhyen, internetissä julkaistun videon muodossa. Pian Beyonce ja hänen aviomiehensä saattavat kuitenkin tarjoilla faneilleen jälleen uutta musiikkia yhdessä.

Eilen Beyonce ikuistettiin, kun hän oli konsertoimassa New Yorkissa Formation World Tour -tapahtumassa. Hänen muotonsa vaikuttivat muhkeammilta kuin koskaan aiemmin, joskin kurvit olivat todennäköisesti hyvin suunniteltujen asujen ansiota.

Beyoncen Lemonade-kappale herätti kohua pariskunnan avio-onneen ilmestyneihin säröihin viitanneiden sanoitusten vuoksi. Sorry-kappaleessa Jay Z:n vihjataan pettäneen Beyoncea Becky-nimisen ”hyvähiuksisen” naisen kanssa. Page Six -sivuston mukaan Jay Z ja Beyonce eivät halua kommentoida asiaa haastatteluissa, vaan tulevat käsittelemään sitä musiikissaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash