Kylmä rinki -tähti uskomaton näky – treenasi supersankarin rooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet muistavat Hollywood-tähti J.K. Simmonsin parhaiten Kylmä rinki -televisiosarjan uusnatsi Vernon Schillingerinä. Ensi vuonna mies nähdään Zack Snyderin ohjaamassa Justice League -elokuvassa, jossa DC Comicsin supersankarit yhdistävät voimansa.

Simmons näyttelee elokuvassa Batmanin luottohenkilönä tunnettua komissaari Gordonia, mutta verkossa levinneiden kuvien perusteella hän voisi yhtä hyvin esittää itsekin supersankaria. 61-vuotias tähti on nimittäin treenannut itsensä roolia varten huippukuntoon.

– Joka kerta kun treenaamme yhdessä, unohdan hänen olevan 61-vuotias. Arvostan tätä tyyppiä todella paljon, J.K. Simmonsin salikuvat jakanut fitness-tähti Aaron Williamson kuvailee Instagramissa.

Yhdysvaltojen Detroitissa syntynyt J.K. Simmons nousi suuren yleisön tietoisuuteen vankilan karuun maailmaan sijoittuvan Kylmä Rinki, eli Oz-sarjan kautta. Sittemmin hän on tehnyt lukuisia ikimuistoisia roolisuorituksia elokuvissa, kuten Spider-Man – hämähäkkimies, Whiplash ja Juno.

He's making me look bad. #JKSimmons #AintPlayinNoGames

Kuva, jonka Aaron Williamson (@aaronvwilliamson) julkaisi

Saturday morning, 61 years old & making the young generation jealous. This is what dedication looks like. #JKSimmons

Kuva, jonka Aaron Williamson (@aaronvwilliamson) julkaisi