BB-povipommi aloitti 5 vuoden selibaatin – poseeraamalla alastomana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kehonrakentajana, glamourmallina ja mediapersonana tunnettu Jodie Marsh oli viettänyt viisi vuotta selibaattia ennen James Placidon tapaamista. Nyt parin erottua nainen aikoo olla selibaatissa seuraavat viisi vuotta.

Jodie Marsh on ilmoittanut päätöksestään näyttävästi Instagramissa julkaisemallaan kuvalla. Otoksen pääosaan nousee naisen alaston ja tatuoitu vartalo sekä oikea rinta. Hän muistuttaa kuvassa, että vaikka aikookin olla viisi vuotta ilman seksiä, ei se tarkoita, että hän olisi niin sanottu kiltti tyttö.

Big Brother -ohjelmasta tuttu Jodie Marsh hehkutti vielä keväällä elävänsä elämänsä onnellisinta aikaa. Hän oli löytänyt rinnalleen vihdoinkin miehen, joka kiinnosti lemmikkieläimiä enemmän. Valitettavasti vain viikko viimeisimpien yhteiskuvien jälkeen Jodie Marsh ilmoitti Instagramissa eronneensa tuoreesta aviomiehestään James Placidosta. He olivat naimisissa kahdeksan kuukautta.