Mystinen mauste löytyi hampurilaisen sisältä – tätä ei ole ruokalistalla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia ihmisistä, jotka ovat löytäneet ruokansa välistä inhottavia ja ei-toivottuja yllätyksiä. Yhdysvaltojen Virginian osavaltiosta kotoisin oleva mies on löytänyt hampurilaisensa välistä ötökän tai ruumiinosan sijaan jotain huomattavasti positiivisempaa.

Chesterfield Countyssa asuva Dave Cook vieraili tiistaina 7. kesäkuuta äitinsä kanssa paikallisessa McDonald’s-ravintolassa. Ruokapöytään istuttuaan mies koki yllättyksen. Hänen tilaamansa juustohampurilaisen välistä löytyi 20 dollarin seteli.

– Olen kuullut salaatistaan outoja asioita löytäneistä ihmisistä, mutta en uskonut koskaan löytäväni mitään tällaista paistetusta hampurilaisesta. Olin ymmälläni, ja ajattelin, onko tämä todellista?, Dave Cook kuvailee paikallisille WTVR-uutisille.

Cookin vieressä istuneet miehet tarkistivat heti omat hampurilaisensa, mutta heidän pettymyksekseen sämpylän alta ei paljastunut käteistä. Miehen mukaan hän ei ilmoittanut löytämästään rahasta ravintolan henkilökunnalle. Hän kuitenkin kertoo palauttavansa rahat ravintolaan, mikäli niiden oikea omistaja sattuu löytymään.