Neljä vuotta sitten karannut lemmikkikoira palasi kotiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia harharetkille päätyneistä lemmikeistä, jotka ovat kuin ihmeen kaupalla palanneet kotiin vuosia myöhemmin. Nyt Yhdysvaltojen Chicagossa asuva Martinezin perhe on saanut neljä vuotta sitten kadonneen koiransa takaisin.

Chiquito-niminen koira karkasi kotoaan vuonna 2012 perheen tyttären 14-vuotissyntymäpäiväjuhlien aikana. Koiraa ei löytynyt, vaikka perhe kiinnitti etsintäkuulutuksia ympäri kaupunkia. Martinezit olivat jo menettäneet toivonsa Chicuiton suhteen, kun tapahtui jotain yllättävää.

Chicagon viranomaiset saivat tiistaina 7. kesäkuuta hälytyksen koirasta harhailemassa ympäri katuja. Poliisit pelastivat eläimen huostaansa, ja noteerasivat sen olevan mikrosirutettu. Selvisi, että koira kuuluu Martinezien perheelle.

Perhe oli innoissaan rakkaan Chiquitonsa jälleennäkemisestä. Koira ehti olla kadoksissa lähes tasan neljän vuoden ajan.

– Tämä on täydellinen syntymäpäivälahja tyttärellemme, perheen äiti, Gloria Martinez kuvailee Buzzfeed-sivustolle.