Levy-yhtiö lupaa: Tämä video saa rakastumaan Justin Bieberiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Syyskuussa Suomeen loppuunmyydylle keikalle saapuva Justin Bieber kiertää parhaillaan maailmaa Purpose World Tourin merkeissä. Teinipoppia taikova mies on julkaissut myös uutta materiaalia, ja tuorein musiikkivideo saa fanien kuolan valumaan.

22-vuotiaan Justin Bieberin tähdittämä Company-musiikkivideo näyttää hetkiä popparin elämästä pintaa syvemmältä. Videolle on ikuistettu miljoonien fanien ihannoima artisti erilaisissa elämän hetkissä. Universal Musicin Suomen yksikkö lupaa, että video saa rakastumaan Biebsiin entistäkin enemmän.

Kanadalainen Justin Bieber bongattiin aikoinaan YouTubesta. Sittemmin miljoonaomaisuuden musiikilla luonut mies on voittanut muun muassa 18 MTV Europe Music Awardsia, 13 Billboard Music Awardsia, kahdeksan American Music Awardsia ja yhden Grammy-palkinnon. Hän on myynyt noin 100 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti.