Facebook otti käyttöön 360° valokuvat – katso Staran esimerkit!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara julkaisi taannoin Suomessa ensimmäiset 360° haastattelut, joissa katsoja sai vapaasti valita minne suuntaan hän haluaa katsoa. Nyt Facebook on ottanut käyttöönsä 360° valokuvat, joissa katsoja saa vapaasti valita minne suuntaan valokuvaa hän haluaa katsoa.

Stara julkaisi välittömästi kuvakoosteen, jossa Facebookin suomalaiset käyttäjät voivat testata miltä rajattomien 360° panoraamakuvien katseleminen näyttää. Staran Facebook-sivuilta löytyvät muun muassa 360-valokuvat Anssi Kelan keikka, Teide-tulivuori ja Huawein konsertti Kiinassa.

Huomaathan, että matkapuhelimen selaimessa 360°-valokuvien katselu ei onnistu. Mobiililaitteissa katseluun tarvitaan Facebookin tuorein versio, jonka kautta katsoja pääsee seikkailemaan kuvien sisällä liikuttamalla puhelintaan tai tablettiaan. Tietokoneissa kuvan siirtäminen onnistuu hiirellä.