Jalkapallon EM-maskotti on suositun dildon kaima: ”Ei tullut mieleen tarkistaa?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ranskassa järjestettävien Jalkapallon EM-kisojen maskottina toimii Super Victor -niminen viittaan pukeutunut poika. Ikävänä yhteensattumana myös suositulla aikuisten seksilelulla sattuu olemaan sama nimi.

Super Victor -fanituotteita internetin verkkokaupoista etsivät saattavat yllättyä, kun iloisen maskotin sijaan ruudulle ilmestyykin isokokoinen tekopenis. Ilmeisesti maskotin suunnittelijoille ei tullut mielee tarkistaa Googlesta, minkälaisilla tuotteilla nimi sattuu olemaan jo ennestään.

– Voimme vain sanoa, että seksilelut eivät ole UEFAn valmistamia, Euroopan jalkapalloliiton edustaja kertoo The Guardian -lehden mukaan.

Super Victor -nimi valittiin maskotille internet-äänestyksessä. Euroopan jalkapalloliiton mukaan nimi viittaa ranskankielen voittoa tarkoittavaan victor-sanaan ja supervoimiin, jotka hahmo sai löydettyään taikaviitan, kengät ja pallon.