Justin Bieber rajussa tappelussa – välikohtaus tallentui videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieberin kerrotaan ajautuneen rajuun tappeluun Yhdysvaltojen Clevelandissa. Välikohtaus tapahtui keskiviikkona 8. kesäkuuta noin kello 23 paikallista aikaa.

Paikallaolijoiden mukaan Justin Bieber ja häntä isokokoisempi mies tappelivat poptähden yöpaikkana toimineen hotellin edessä. Yksi silminnäkijöistä kuvasi tilannetta puhelimensa kameralla. TMZ-sivusto on sittemmin julkaissut videon verkossa.

Videon perusteella toinen miehistä läimäisee ensin poptähteä päähän. Bieber vastaa iskuun lyömällä häntä kasvoille. Muut paikallaolijat yrittävät puuttua tilanteeseen, mutta välikohtaus kehkeytyy nopeasti täysimittaiseksi käsirysyksi.

Tappelun syy on toistaiseksi epäselvä. Sen on epäilty liittyvän Clevelandissa pelattuun NBA-finaalisarjan kolmanteen otteluun. Bieberillä oli Cleveland Cavaliersin paita, joten kyse saattaa olla eri joukkuiden kannattajien välisestä välienselvittelystä.

Justin Bieber julkaisi myöhemmin Instagramissa selfien, jonka uskotaan liittyvän tapaukseen. Sittemmin jo poistetussa otoksessa tähti poseerasi ilman paitaa, eikä hänessä näkynyt mustelmia tai muita tappelun merkkejä.

– Ei naarmuakaan tässä kauniissa pojassa, tähti kirjoitti kuvassaan.