Nainen lensi liitopuvulla aktiivisen tulivuoren päällä – ei varaa virheisiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lentokoneesta hyppääminen liitopuvun varassa on jo suoritus sinänsä, mutta tuoreella videolla tempaus saa vielä hurjemmat mittasuhteet. Youtuben GoPro-kanavan videolla Roberta Mancino liitää Villarrican aktiivisen tulivuoren yläpuolella.

Chilessä sijaitseva kerrostulivuori Villarrica kohoaa lähes 3 000 metrin korkeuteen. Tulivuoren kraaterissa sijaitsee aktiivinen laavajärvi, ja se on purkautunut viimeksi vuonna 2015.

Roberta Manino hyppäsi liitopuvullaan koneesta, joka lensi 4 500 metrin korkeudessa. Videolla hurjapään suoritusta päästään seuraamaan niin kypäräkameran kuin UAV-kopterinkin kuvaamaana. Naisen mukaan tulivuoren yläpuoella liitäminen on ollut pitkään yksi hänen suurimmista haaveistaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat