Viimeinkin! Taisteluplaneetta Galactica -elokuva suunnitteilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taisteluplaneetta Galactica oli yksi maailman suosituimmista avaruusteeman televisiosarjoista 1970- ja 1980-luvuilla. Suomessakin se villitsi aikoinaan isät ja pojat. Viime vuosikymmenellä sarja palasi uusilla tuotantokausilla, mutta ei ollut enää jättimenestys.

Nyt Galacticasta ollaan tekemässä elokuvaa.

Star Warsin vanavedessä avaruusteema on jälleen viihdemaailmassa pinnalla, ja nyt Hollywoodissa on innostuttu suunnittelemaan Taisteluplaneetta Galacticasta elokuva. Deadline-elokuvamedian mukaan elokuvalle on jo kiinnitetty alustavasti sekä ohjaaja Francis Lawrence että käsikirjoittaja Lisa Joy.

Elokuvan toteutuminen on luonnollisesti vielä epävarmaa, mutta suunnitelmat sen tekemiseksi ovat nyt ottaneet aimo harppauksen eteenpäin. Ainakin Lawrencella on parhaillaan toinen elokuva työn alla, joten ainakaan parin vuoden sisällä Galactica tuskin valkokankaille päätyy.