Räppäri Tygan uusi rakas on todellinen seksipommi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Heinäkuussa Suomeen Summer Up -festivaaleille saapuva räppäri Tyga vaihtoi äskettäin Kylie Jennerin hämmästyttävän paljon samannäköiseen naiseen. Miehen uusi rakas on uhkea alusvaatemalli Demi Rose Mawby.

21-vuotiaan typykän tuoreimmat kuvat puhuvat puolestaan. Tygan tyttöystävällä piisaa pakaraa ja povea. Hänet nähtiin äskettäin Englannin Birminghamissa roosassa ja ihoa nuolevassa mekossa.

Tygan ja Kylien suhde koki melkoista vuoristorataa ennen kuin pariskunta päätti viimein laittaa suhteensa lopullisesti poikki. Molemmat julkkikset ovat kuitenkin pystyneet jatkaa elämäänsä. Demi Rose Mawbya on luultu monta kertaa Tygan ex-tyttöystävä Kylie Jenneriksi.

Heaven sent

Kuva, jonka Demi Rose ???? (@demirosemawby) julkaisi

Lil bebe

Kuva, jonka Demi Rose ???? (@demirosemawby) julkaisi

??

Kuva, jonka Demi Rose ???? (@demirosemawby) julkaisi