Facebookin uudistui – nyt voit kommentoida videolla

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebook on jälleen saanut uuden ominaisuuden. Yhteisöpalvelu ilmoitti perjantaina, että käyttäjät voivat nyt jättää muiden viesteihin teksti- ja kuvakommenttien lisäksi myös videokommentteja.

Videokommentin voi jättää painanamalla kommenttilaatikon oikeassa reunassa olevaa pientä kameran kuvaa. Videoilla voi kommentoida toistaiseksi vain Facebookin työpöytäversiossa, mun ominaisuus on tulossa myös iOS ja Android -laitteille seuraavan päivityksen myötä.

Facebook muokkasi Mashable-sivuston mukaan taannoin algoritmiaan niin, että videot ovat entistä enemmän esillä käyttäjän uutissyötteessä. Uudistusten uskotaan johtuvan yhteisöjätin ja Snapchatin sekä Periscopen kaltaisten videosovellusten kiristyvästä kilpailusta.