Jennifer Aniston paljasti: Piti nämä vaatteet Frendien kuvauksista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

47-vuotias Jennifer Aniston näytteli vuodesta 1994 vuoteen 2004 saakka yhdessä television suosituimmista komediasarjoista. Aniston näytteli Friends-televisiosarjassa kaunista Rachelia, jonka moni muistaa edelleen roolihahmon suosituksi tekemän kerrostetun ja puolipitkän hiustyylin vuoksi.

Jennifer Aniston kuuli Voguen haastattelussa, että 90-luvun trendit ja tyylit ovat tekemässä paluun, mikä ihmetytti näyttelijätärtä suuresti. Hänen mielestään se on julmaa vaikka hän alkoikin pienen mietinnän jälkeen pitää hyvänä asian sitä, että hänellä oli muodin vaihtumista varten jo hyviä vaatekappaleita kaapissaan valmiiksi.

Aniston paljasti, että hän on säilyttänyt itsellään joitain Rachel-roolihahmon vaatteita, joista ei ollut pystynyt vielä luopumaan. Anistonilla on kenkien lisäksi tallella muun muassa Rachelin korkeavyötäröiset farkut, joissa roolihahmo nähtiinkin useamman jakson verran.