Kaikkien aikojen onnenpyöräkisaaja – miehen puolesta ei voi olla iloitsematta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Robert Santoli on aina halunnut osallistua Onnenpyörä-ohjelmaan kilpailemaan rahapalkinnosta. 23-vuotias Santoli yritti ohjelmaan Tapino-sivuston mukaan ensimmäistä kertaa jo 19-vuotiaana, mutta ei silloin vielä päässyt. Nyt miestä oli kuitenkin onnistanut ja hänet oli kutsuttu ohjelmaan mukaan kisaamaan.

Kilpailijoille oli kerrottu, että heidän jaksonsa tulee olemaan Carnival Cruise Line -yrityksen sponsoroima ja näin ollen teemaltaan merenkulkuun liittyvä. Tämän kuultuaan Santoli oli alkanut opettelemaan kaikki mahdolliset mereen ja meren päällä kulkeviin ja liittyviin asioihin löytämänsä faktat, joista oli kilpailussa paljon apua.

Wheel Of Fortune on julkaissut Santolin kilpailusta videokoosteen, jossa nähdään voittajan parhaat palat. Onnellisen ja innokkaan Santolin puolesta ei pysty olemaan iloitsematta, kun Santoli arvaa monia pitkiä sanoja ja sanontoja oikein todella vähäisillä vihjeillä. Lopulta mies voittaa 45.000 dollaria ja huudahtaa riemuissaan voittosumman paljastuessa.