Katri teki Fingerporista totta: ”Punaviini maistuu erityisen hyvältä…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni suomalainen muistaa Fingerpori-sarjakuvan ikivihreän stripin, jossa Heimo Vesa huomasi punaviinin etiketissä maininnan, että juoma ”soveltuu nautittavaksi kanan ja porsaan kanssa”. Tämän jälkeen Vesa nautti illallista kanan ja porsaan kanssa.

Nyt Katri Karvinen on toteuttanut Facebookissa samaa vitsiä noudattelevan tosielämän kuvan, jossa hän juo punaviiniä ilmeisesti navetassa naudan katsellessa sitä vieressä. Hauska päivitys on tänään saanut suuren suosion sosiaalisessa mediassa.

– Kehuivat Alkossa, että tämä punaviini maistuu erityisen hyvältä naudan kanssa. Ei se maku siitä miksikään muuttunut :D eikä naudallekaan maistunut, Karvinen kirjoittaa kuvassaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat