Mikä bikinivartalo! 20-vuotias Kendall Jenner upeissa mallikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin siskokset Kylie Jenner ja Kendall Jenner ovat molemmat tehneet viime aikoina malliuraa, mutta vain Kendall on onnistunut saamaan jalansijaa alalla. Huippumerkkien mallinakin jo poseerannut kaunotar nähdään nyt poseeraamassa siskosten oman uimapukumerkin mainoskuvissa.

Toyshop on tuonut markkinoille uuden Kendall + Kylie -malliston, jossa on sekä bikineitä että uimapukuja. Siskosten merkin ensimmäinen mallisto julkaistiin viime syksynä, ja nyt se on saamassa jatkoa. Kendall poseerasi pari viikkoa sitten Cannesin punaisella matolla paljatavassa iltapuvussa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat