Lesbopari lasten piirrossarjan tähtenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksuaalinen tasa-arvo on tullut parissa vuosikymmenessä voimakkaasti populaarikulttuuriin, ja nyt trendi näkyy myös lasten piirretyissä animaatiosarjoissa. Homot valtasivat televisiosarjat ja erityisesti realityohjelmat jo vuosia sitten, ja nyt on mahdollisesti lapsille suunnattujen ohjelmien vuoro.

Splash
Splash

Hulu on nimittäin julkistanut uuden Rosaline-animaatiosarjan, jonka päätähti on homoseksuaali tyttö. Tarinassa urhea ja kaunis sisäkkö joutuu moninaisten ongelmien ja haasteiden eteen yrittäessään viedä ruokaa lesborakkaalleen. Sarjan on Hulun ensimmäinen seksuaalivähemmistöjä käsittelevä sarja lapsille.

Sarjan ohjaaja Daniel Erricolle homoseksuaalisuus piirretyissä on tuttua jo hänen edellisestä tuotannostaan. Viime vuonna julkaistu The Bravest Knight Who Ever Lived kertoi homoseksuaalista miesparista, joka viljeli kurpitsoja.