Näin teet paperilautasesta helposti syvän lautasen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien suomalaisten mieleen on jäänyt Pirkka-lehden niksipalsta, joka tarjosi erikoisia ratkaisuja arkipäiväisiin ongelmiin. Nykyään yllättäviä ja hämmästyttäviä niksejä tarjoaa sen sijaan sosiaalinen media.

Mikäli haluat lämmittää esimerkiksi pasta-annosta mikroaaltouunissa mutta käytössäsi on vain litteitä paperilautasia, ei hätää. Reddit-käyttäjä ObligatoryCreativity jakoi sivustolla kuvan, jossa paperilautasesta on tehty neljän muovihaarukan avulla kulho.

ObligatoryCreativityn mukaan hänen työkaverinsa halusi lämmittää ravioleja mikrossa, mutta keittiössä ei ollut lainkaan kulhoja. Niinpä he keksivät näppärän ratkaisun ongelmaansa. Niksi soveltunee myös laiskoille ihmisille, jotka eivät halua tiskata soppakulhoaan ruokailun jälkeen.

View post on imgur.com