Veljekset piinaavat isää kananmunapilalla – vuodesta toiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teini-ikäiset veljekset perustivat reilu vuosi sitten Angry Dad -nimisen YouTube-kanavan, joka on omistettu heidän nopeasti tulistuvan isänsä kustannuksella pilailemiselle. Vuoden aikana veljekset ovat ehtineet tehdä isälleen monia raivostuttavia jekkuja, joista uusimmassa isä pelästytetään useaan otteeseen lentävällä kananmunalla.

Videolla nähdään hauska montaasi tilaneista, joissa isä on pelästytetty raa’alla kananmunalla. Kun isä on osannut yllättämistä vähiten odottaa, niin toinen veljeksistä on säikäyttänyt miehen heittämällä häntä kohti raa’an kananmunan.

Kananmunalla heittäminen on julma tapa pelästyttää toinen, koska säikähtämisen lisäksi henkilön tulee yrittää raakaa kananmunaa epätoivoisesti kiinni. Kukaan ei pidä rikkoutuneen kananmunan aiheuttamasta sotkusta, jonka vihainen isä laittaakin lopulta pojat siivoamaan.