Hollywood-tähti paljastaa punkin pureman seuraukset: ”Harkitsin itsemurhaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnettu Yolanda Foster, nykyisin Yolanda Hadid, kärsii borreolioosista ja ajoittain tähtönen on ollut jopa vuodepotilaana. 52-vuotias hollantilaissyntyinen kaunotar on kertonut, että hän harkitsi muutama vuosi sitten vakavasti henkensä riistämistä.

Yolanda Hadid julkaisee ensi vuoden helmikuussa kirjan Believe Me: My Battle With the Invisible Disability of Lyme Disease. Kirja kertoo seikkaperäisesti ex-mallin taistelusta salakavalaa punkkien levittämää tautia vastaan. Yolandan Lymen tauti todettiin vuonna 2012.

Hänellä on kolme lasta, 20-vuotias Gigi, 19-vuotias Bella ja 16-vuotias Anwar. Bellalla ja Anwarilla on sama tauti kuin heidän äidillään. Nainen aikoo nyt olla borreolioosin äänitorvena ja valistaa sairaudesta koko maailmaa.