Amy Schumerin lähes alastonta vartaloa verrattiin kreikkalaisen jumalattareen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko Amy Schumer jakoi Instagram-tilillään puoli vuotta sitten itsestään Annie Leibovitzin ottaman kuvan, jota hän kuvaili sanoin: ”Kaunis, ällöttävä, vahva, laiha, lihava, nätti, ruma, seksikäs, yököttävä, virheetön, nainen”. Kuvassa Schumer poseeraa lähes alasti ja hänellä on vain pitsiset alushousut yllään ja korkokengät jalassaan.

Nyt whitneyzombie-niminen Instagram-käyttäjä on julkaissut Schumerin kuvan ja verrannut sitä naispatsaaseen. Koomikon viereen asetettu kuva on otettu patsaasta, joka esittää kreikkalaista kauneuden jumalatarta Afroditea. Julkaisija on huomannut, että naisen ja patsaan välillä on paljon samaa.

Kuvaparin julkaissut haluaa muistuttaa naisia siitä, että jokainen on jumalatar. Sisäinen kauneus ja oman vartalonsa hyväksyminen on tärkeää. Schumer on jakanut kuvat myös omilla sivuillaan eikä varmasti pane pahakseen, että häntä ja hänen vartaloaan on verrattu kreikkalaiseen jumalattareen.

Thanks for posting this!

Kuva, jonka @amyschumer julkaisi

So cool!

Kuva, jonka @amyschumer julkaisi