Johnny Depp vilahti Walking Dead -sarjassa – aniharva tunnisti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Riitaisan avioeronsa merkeissä viime aikoina otsikoissa ollut Hollywood-tähti Johnny Depp vilahti taannoin yllättävällä tavalla The Walking Dead -sarjan jaksossa. Näyttelijän cameo-rooli saattoi jäädä valtaosalta katsojista noteeraamatta, sillä Depp esiintyi sarjassa ainoastaan irtopään muodossa.

Entertainment Weekly -lehden toimittaja Dalton Ross jakoi The Walking Dead -sarjan jaksosta ruudunkaappauksen, jossa nähdään kolme irtopäätä. Miehen mukaan yksi rekvisiittana olleista päistä oli tehty tunnetun Hollywood-tähden pään pohjalta. Kyseessä on jaetussa kuvassa oikeanpuolimmaisena näkyvä pää.

Myös The Walking Dead -tuottaja Greg Nicoteron pää vilahti samaisessa kohtauksessa. Mies on aikaisemmin työskennellyt erikoistehosteiden parissa Johnny Deppin tähdittämissä Public Enemies ja Once Upon a Time in Mexico -elokuvissa.

– En tiedä kenelle kolmas pää kuuluu, mutta olen hyvässä seurassa, Nicotero kommentoi Entertainment Weekly -lehdelle.