Konsertissa ammutun poptähden surmaaja tunnistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Voice -kilpailusta tunnetuksi tullut 22-vuotias laulajatar Christina Grimmie surmattiin perjantaina Orlandossa. Hän oli konserttinsa jälkeen jakamassa nimikirjoituksia, kun mieshenkilö ampui häntä kuolettavasti päähän. Nyt surmaaja on tunnistettu.

Orlandon poliisin mukaan ampuja oli 27-vuotias floridalainen Kevin James Loibl. TMZ-julkaisun mukaan kyseessä oli sen saamien tietojen mukaan todennäköisesti murha, sillä Loiblin uskotaan saapuneen paikalle nimenomaan tarkoituksenaan surmata Grimmie. Poliisi ei ole tätä tietoa vielä vahvistanut. Poliisi on tehnyt miehen asuntoon kotietsinnän, mutta sen tuloksia ei ole paljastettu.

The Voicen Yhdysvaltojen version kuudennella tuotantokaudella kolmanneksi sijoittuneen Christina Grimmien veli puolusti siskoaan, jolloin Loibl ampui itsensä. Laulajatar kiidätettiin paikalta Orlando Regional Medical Centerin sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi. Poliisin mukaan ilman laulajattaren veljen sankarillista toimintaa olisi tapaus voinut vaatia enemmänkin uhreja. Surmaajalla oli mukanaan kaksi asetta. Motiivista ei ole vielä toistaiseksi tietoa.