Ruotsin McDonald’s jakoi virtuaalilaseja Happy Meal -aterioissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet teknologia-alan yritykset ovat tuomassa lähiaikoina myyntiin omia virtuaalikypäriään. Markkinoilla on kuitenkin nähty jo hieman yksinkertaisempia virtuaalielämyksiä tarjoavia ratkaisuja, kuten älypuhelimen kanssa käytettävät pahviset Google Cardboard -lasit.

Taannoin pikaruokajätti McDonald’s hyppäsi mukaan virtuaalipelien maailmaan. Ruotsin McDonald’s -ravintolat jakoivat nimittäin rajoitetun erän Happy Meal -aterioita erikoisvalmisteisissa paketeissa. Pakkaukset on suunniteltu niin, että niistä voi helposti valmistaa Happy Goggles -nimiset virtuaalilasit.

Kuten Google Cardboardia, myös Happy Goggles -lasit tarvitsevat toimiakseen niiden sisään laitettavan älypuhelimen. Google Cardboard ei tosin todennäköisemmin haise ranskanperunoille ja rasvalle, toisin kuin pikaruoan tarjoiluun tarkoitetusta paketista tehdyt virtuaalilasit.

McDonald’sin virtuaalilaseilla voi pelata Se Upp I Backen -nimistä mäenlaskupeliä. McDonald’sin mukaan peli on saanut Ruotsin alppihiihtomaajoukkueen virallisen hyväksynnän. Pikaruokaketjun kampanja olikin AdWeek-lehden mukaan ajoitettu juuri hiihtolomasesongin ajoille. Nyt odotetaan koska vastaava kampanja toteutetaan myös Suomessa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat