Leijona yritti hyökätä taaperon kimppuun – törmäsi lasiseinään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläintarhat ovat viime aikoina olleet otsikoissa surullisten välikohtausten vuoksi puistojen vierailijoiden ovat jouduttua liian läheisiin tekemisiin villieläinten kanssa. Tuorella Youtube-videolla nähdään eläintarhassa sattunut tilanne, joka onneksi päätyi onnellisesti.

Japanin Chibassa sijaitsevassa eläintarhassa kuvatulla videolla keltaiseen sadetakkiin pukeutunut pieni lapsi seisoo leijonien aitauksen edessä. Leijona lähtee juoksemaan lasta kohti, mutta törmääkin aitauksen ja ihmisten puolen toisistaan erottavaan paksuun lasiseinään.

Lasiseinä rakennettiin eläintarhaan noin kuukausi sitten, jotta vierailijoille avautuisi parempi näkymä leijonien aitaukseen. Videon jakaneen Youtube-käyttäjä Tu Bui Anhin mukaan eläintarhan henkilökunta väittää, että leijona olisi vain halunnut leikkiä lapsen kanssa. Pienen lapsen ja 200-kiloisen leijonan välinen leikki päättyisi tuskin kuitenkaan järin hyvin.