Mac and Cheese sateenkaaren väreissä – ei mikään terveysherkku

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sateenkaaren värit ovat vaikuttaneet viime aikoina moniin trendeihin. Sateenkaaren inspiroimana värjätään hiuksia, kulmakarvoja, ripsiä ja nykyään jopa ruokaa. Elintarvikevärejä on yleensä käytetty pääasiassa kauniiden leivosten ja kakkujen loihtimiseen, mutta nykyään niitä lisätään yhä useammin myös lämpimiin ruokiin.

Nerdist on jakanut Facebook-sivuillaan videon, jossa Rachel Heine, Dan Casey ja Jenn Fujikawa valmistavat satenkaaren väreillä loistavaa juustomakaronia. Amerikkalainen mac and cheese -annos on todella perinteinen ruoka, johon ei tule juuri muuta kuin juustoa, makaronia, voita ja suolaa.

Kypsät makaronit jaetaan neljään eri astiaan, joissa pastan sekaan lisätään juustoraaste ja mausteet. Tämän lisäksi jokaisessa astiassa olevaan seokseen lisätään yhtä elintarvikeväriä. Värikkäät osiot asetellaan vierekkäin vuokaan, minkä jälkeen päälle ripotellaan lisää juustoa ja voinokareita. Tämän jälkeen vuoka laitetaan uuniin ja värikäs makaronijuustolaatikko on valmis nautittavaksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat