Pelin julkaisu myöhästyy – tekijöille tappouhkauksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hello Games -yhtiön No Man’s Sky -pelissä pelaajan tutkittavaksi avautuu kokonainen 18 triljoonan planeetan galaksi. Pelin julkaisua kaavaltiin alun perin kesäkuulle 2016, mutta taannoin julkaisuajankohtaa siirrettiin heinä- tai elokuulle.

Kaikki pelaajat eivät ole ottaneet uutista No Man’s Skyn myöhästymisestä vastaan hyvissä mielin. Hello Gamesin Sean Murray paljasti Twitterissä saaneensa runsain määrin tappouhkauksia, kun tieto julkaisuajankohdan vaihtumisesta levisi.

– Olen saanut paljon tappouhkauksia tällä viikolla mutta älkää huoliko, Hello Gamesin toimisto näyttää nyt Yksin kotona -elokuvan kodilta, Murray vitsaili.

Massiivista No Man’s Sky -peliä työstävä Hello Games on pieni brittiläinen peliyhtiö, joten somekäyttäjien aggressiiviset reaktiot ovat varsin pahasti liioiteltuja. Peli tullaan julkaisemaan myöhemmin tänä vuonna PC ja PS4 -laitteille.