Perhe pelasti orvot maaoravanpoikaset – suloisuuden huippu!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisperhe pelasti pihapiiristään orvoksi jääneen maaoravapoikueen. Hätääntyneet, kylmettyneet ja nälkiintyneet poikaset olisivat todennäköisesti menehtyneet, elleivät ihmiset olisi huomanneet niiden ahdinkoa.

Eläinrakas perhe otti tehtäväkseen huolehtia poikasista. Netissä on julkaistu ihastuttava video maaoravanpoikasten kasvattamisesta. Rumble Viral -kanavalla julkaistun videon tietojen mukaan oravat vapautettiin takaisin luontoon heti, kun ne olivat varttuneet tarpeeksi vahvoiksi.

Vaikka maaoravat vierailivat usein adoptioperheensä pihapiirissä, ovat ne jo tottuneet elämään luonnossa. Perheenjäsenet kuitenkin jättävät niille välillä herkkuja pihalle toivoen näkevänsä vilauksen kasvattamistaan söpöläisistä.