Blockfestin ohjelma valmis – Yung Lean ja Rähinä Special mukana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella 19. – 20. elokuuta järjestettävä kaupunkifestivaali Blockfest on saanut ohjelmansa valmiiksi. Tapahtumaa tähdittävät muun muassa yhdysvaltalaiset Nas, A$AP Rocky ja G-Eazy sekä festarikesänsä perinteisesti Blockfesteille päättävä Cheek.

Festivaalin monipuolista kattausta täydennettiin tänään vielä kahdeksalla uudella nimellä, joista merkittävimpänä uuden levyn helmikuussa julkaissut ruotsalainen kulttiräppäri Yung Lean. Kotimaisista nimistä ohjelmistoon kiinnitettiin Spektin, Timo Pieni Huijauksen ja Uniikin sävyttämä Rähinä Special, 6mäen, Haamun ja Hannibalin muodostama TRE-Funk III, Raappana, Petos, Töölön Ketterä, Hans Väkevä sekä Teflon Brothers.

Blockfestin aiemmin julkistetuista artisteista poimittakoon ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Travi$ Scott (US), Kanye Westin suojatti Big Sean (US), Vain elämää -sarjan viidennellä tuotantokaudella nähtävä Mikael Gabriel, Hartwall Areenan loppuunmyyneet Elastinen ja JVG, Teosto-palkittu Paperi T, Reginan kanssa esiintyvä Ruger Hauer sekä sensaatiomaisen debyyttivuoden tehnyt laulaja Evelina.

Jokaisena järjestysvuotenaan jo ennakkoon loppuunmyydyn Blockfestin liput on jälleen kerran tehneet kauppansa. VIP-liput loppuivat jo alkuvuodesta, exclusive-lippuja on jäljellä enää hyvin rajoitettu erä ja myös peruslippujen myynti on ennätysvauhdissa. Järjestäjät suosittelevat varmistamaan oman sisäänpääsynsä ennen kuin on liian myöhäistä. Blockfestin liput myy Ticketmaster ja Tiketti.