Ketunpoikanen ja pehmonalle erottamattomat ystävät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puggleksi nimetty ketunpoikanen pelastettiin 15. maaliskuuta kun se oli vasta parin viikon ikäinen. Puggle tarvitsi jotakin pehmoista kaverikseen, jolloin hoitajat antoivat sille pienen pehmolelun, josta on tullut Pugglelle nopeasti todella tärkeä.

National Fox Welfare Society on julkaissut Facebook-sivuillaan suloisia kuvia ja päivityksiä Pugglen kunnosta ja kasvamisesta. Puggle näyttää olevan melko tyytyväinen hoitajien käsittelyssä. Puggle syö hoitajien käsistä, juo hyvin pullosta, nukkuu paljon ja leikkii rakkaan pehmolelunsa kanssa.

Pugglesta on otettu paljon suloisia kuvia, joissa kettu poseeraa pehmolelunsa vieressä sängyllä. Lähes kaikki kuvat on otettu ennen Pugglen päiväunia, jolloin poikanen on ollut rauhallisimmillaan. Moni on ajatellut ketun olevan surullinen alakuloisine silmineen, minkä vuoksi hoitajat ovatkin lisänneet Pugglesta nyt myös kuvia, joissa se leikkii riehakkaasti lelunsa kanssa.