Khloe Kardashian isojen asioiden äärellä – lopullinen ero ja lapsia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ex-miehensä Lamard Odomin suosta nostanut Khloe Kardashian on päättänyt astua elämässään eteenpäin isolla harppauksella. Vastikään elämäntaparemontin tehnyt nainen virallistaa avioeron ja aikoo saada perheenlisäystä.

Khloe valitteli viimeisimmässä Rikkaat Kardashianit -jaksossa, kuinka kaikki ottavat häneen yhteyttä pelkästään tiedustellakseen Lamar Odomin hyvinvointia. Naisen mukaan kukaan ei ole kiinnostunut hänestä. Khloen sisko Kim Kardashian myötäili sisarustaan ja sanoi, että 31-vuotiaan naisen on vihdoinkin tehtävä isoja päätöksiä elämässään. Khloe aikoo virallistaa eronsa Lamariin ja perustaa perheen.

Mediassa liikkui hiljattain huhu, jonka mukaan Khloe Kardashian olisi soitellut ystävilleen ja kertonut saavansa lapsen. Naisen munasoluja on tiettävästi jäädytetty, mutta tiedossa ei ole, onko niiden hedelmöittäminen aloitettu. Isäehdokkaista ei myöskään hiiskuttu julkisuuteen.